«Ποδόσφαιρο χωρίς σύνορα»

0


«Ποδόσφαιρο χωρίς σύνορα»Home

Αθλητικά
Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα βίας αλλά και γενικότερα τα φαινόμενα βίας στους αθλητικούς χώρους, το “Ποδόσφαιρο Χωρίς Σύνορα” διοργανώνει στις 18.11.06 στο γήπεδο Χαριλάου στον ποδοσφαιρικό αγώνα της Σούπερ Λίγκας μεταξύ του ʼρη και του Ολυμπιακού, εκδήλωση κατά της βίας και του ρατσισμού με έναρξη εκδηλώσεων στο Line Up του αγώνα με πανό κατά της βίας και του ρατσισμού, κόκκινες κάρτες κατά της βίας – ρατσισμού που θα σηκώσουν όλοι οι φίλαθλοι πριν την έναρξη του αγώνα και την Press Conference που θα διεξαχθεί στο Press Room του γηπέδου Χαριλάου μετά την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου με παίχτες και προπονητές των δυο ομάδων να αναφέρονται στα φαινόμενα της βίας και του ρατσισμού στο ποδόσφαιρο και στους τρόπους καταπολέμησής τους.


Είναι απαραίτητη η συμβολή σας για την προβολή της εκδήλωσης 2 ημέρες πριν και μετά τον αγώνα για να φτάσει το μήνυμά μας κατά των φαινομένων αυτών σε όλες τις γωνιές της Ελλάδος.


Σας ευχαριστούμε για την στήριξη και την συμβολή σας στο δύσκολο αυτό έργο μας.


Για Press Room Passes μπορείτε να απευθύνεστε στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ή απευθείας στην οργάνωση “Ποδόσφαιρο Χωρίς Σύνορα” από τις 10:00-19:00 στα εξής τηλέφωνα: 6973023857 / 6977451668. Επίσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.farenet.org

Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ