Το ντέρμπι των παραπόνων και του κακού θεάματος

eNEW: http://www.enew.gr/mag/article/articleprint/5519/-1/33/

Το ντέρμπι των παραπόνων και του κακού θεάματοςTop level

ΑθλητικάΣε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, μπροστά σε 33000 φιλάθλους του Ολυμπιακού διεξήχθη το ντέρμπι των δύο αιωνίων αντιπάλων στο στάδιο Καραϊσκάκη, που βρήκε νικητή τον Ολυμπιακό με 1-0. Το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες ήταν κακό, κάτι που ήταν αναμενόμενο, καθώς ξεχώρισαν οι προσωπικές κόντρες και τα σκληρά μαρκαρίσματα μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μισάωρο και κατόρθωσαν να σκοράρουν με απ ευθείας χτύπημα φάουλ του Ριβάλντο στο 30 λεπτό. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοση του, έχασε δυο-τρεις ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Νικοπολίδη.
Η διαιτησία του διεθνή Κασναφέρη προκάλεσε έντονα παράπονα και στους δυο αντιπάλους, καθώς τα διαδοχικά λανθασμένα σφυρίγματα και οι πολλές κίτρινες κάρτες φανάτιζαν όλο και περισσότερο την ατμόσφαιρα, τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά και στην εξέδρα.


Σε αυτό βοήθησε και η συμπεριφορά των Καστίγιο, Κυργιάκου που από την αρχή του αγώνα ήταν προκλητικοί.
Η μάχη κρίθηκε ουσιαστικά στο 30 με την μαγική εκτέλεση του Βραζιλιάνου, που απέδειξε ότι παρά τα 32 του χρόνια παραμένει μια υπερπολύτιμη μονάδα για οποιαδήποτε ομάδα. Ο Μπάγιεβιτς κέρδισε την μάχη των πάγκων, ενώ ο Σκάζνι πλήρωσε την απειρία του και το γεγονός ότι παρέταξε την ομάδα του για την ισοπαλία.


– Γράψτε την άποψη σας στο FORUM του Enew
www.enew.gr/forum