Πλήγμα για τον τουρισμό τα σκουπίδια

0


Πλήγμα για τον τουρισμό τα σκουπίδιαHome

Τουρισμός
Εικόνα τριτοκοσμικής χώρας παρουσιάζει η χώρα μας, με τους δρόμους γεμάτους από σκουπίδια να απειλούν την δημόσια υγεία αλλά και να καταστρέφουν την τουριστική εικόνα της Ελλάδας, αναφέρει ο Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (ΗΑΤΤΑ) σε ανακοίνωσή του, εκφράζοντας την ανησυχία του για τη συνεχιζόμενη απεργία των εργαζομένων στον τομέα καθαριότητας στην τοπική αυτοδιοίκηση.


 
 
«Η απαράδεκτη εικόνα των σκουπιδιών στους δρόμους τείνει να επισκιάσει κάθε άλλη θετική εικόνα ή στην καλύτερη περίπτωση να πληγώσει ανεπανόρθωτα την εικόνα που θα αποκομίσουν τα πρώτα ρεύματα τουριστών που έχουν αρχίσει να έρχονται στην Ελλάδα», τονίζει ο Σύνδεσμος.


Ο ΗΑΤΤΑ επισημαίνει ότι το 2006 παρατηρείται μια αναστροφή του αρνητικού κλίματος στην τουριστική ζήτηση, που έχει δημιουργήσει σοβαρές ελπίδες για αύξηση του τουριστικού ρεύματος, αλλά όλες αυτές οι προσπάθειες ακυρώνονται από την εικόνα και την οσμή των σκουπιδιών.


Ο Σύνδεσμος καλεί κάθε αρμόδιο «να συνυπολογίσει το τεράστιο κόστος για την εικόνα της χώρας μας, τον τουρισμό, την εθνική οικονομία και την απασχόληση και να μεριμνήσουν για την άμεση λύση του προβλήματος».
Πηγή: ΕΞΠΡΕΣHome
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ