Έτοιμη να αναγεννηθεί στην Ελλάδα η κρουαζιέρα

0


Έτοιμη να αναγεννηθεί στην Ελλάδα η κρουαζιέραHome

Τουρισμός
Ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης, συναντήθηκε στο ΥΕΝ με τον πρόεδρο της εταιρίας Royal Celebrity Tours, κ. Milan Graig. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι προοπτικές δραστηριοποίησης των κρουαζιερόπλοιων στη χώρα μας και ο κ. Κεφαλογιάννης αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες του Υπουργείου για την ανάπτυξη και στήριξη της κρουαζιέρας.


 
Ακολούθως ο κ. Υπουργός παρέστη στην επίσημη παρουσίαση του νέου κρουαζιερόπλοιου της Louis Hellenic Cruises «SEA DIAMOND», η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ακτή Ξαβερίου του Κεντρικού Λιμένα Πειραιά.


Ο κ. Κεφαλογιάννης στην ομιλία του, χαρακτήρισε την ημέρα ως ξεχωριστή για την ελληνική ναυτιλία, τον τουρισμό και την κρουαζιέρα και εξέφρασε την πεποίθηση ότι με τη συνεργασία των Υπουργείων Ναυτιλίας και Τουρισμού αλλά και της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, η ελληνική κρουαζιέρα θα αναγεννηθεί και θα αποτελέσει πόλο έλξης όλων των μεγάλων εταιριών του κόσμου για κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά, δημιουργώντας τεράστια προστιθέμενη αξία στη νησιωτική Ελλάδα και πολύ μεγάλα οφέλη στην ελληνική οικονομία.

Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ