11ο Τουριστικό Πανόραμα

0


11ο Τουριστικό ΠανόραμαHome

Τουρισμός
ʼνοιξε τις πύλες της η 11η Έκθεση «Τουριστικό Πανόραμα» που τυγχάνει της καθολικής αναγνωρίσεως της Πολιτείας και του τουριστικού κόσμου. Και στο φετινό Τουριστικό Πανόραμα, προορισμοί, για όλο τον χρόνο, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εικόνες, γεύσεις, παραδόσεις, πολιτισμός, περιμένουν τον επισκέπτη – ταξιδιώτη σε μία επίσκεψη τριών ωρών.


 
 
Η Έκθεση «Τουριστικό Πανόραμα» από το πρώτο έτος της λειτουργίας της, το 1996, αποτέλεσε το σημείο αναφοράς του τουριστικού κόσμου. Ανέδειξε έννοιες πρωτόγνωρες για την εποχή, τον Εσωτερικό Τουρισμό και τη συνεισφορά του Έλληνα Ταξιδιώτη στην αύξηση του κύκλου εργασιών των τουριστικών επιχειρήσεων, πρόβαλε και επέβαλε την Ελληνική Περιφέρεια, παρουσίασε μέσω της συμμετοχής των Εκθετών τις ειδικές μορφές τουρισμού και προσελκύει κατά μέσον όρο ετησίως άνω των 35.000 επισκεπτών.


Η Διοργάνωση του 2006 θα εγκαινιάσει νέες και θα επεκτείνει ενδιαφέρουσες καινοτομίες οπως :


Ενότητα «Πανόραμα Ελληνικών Γεύσεων»


Επέκταση της ενότητας «Πανόραμα Ελληνικών Γευσεων», που ξεκίνησε το 2005, με προσέλκυση νέων εκθετών, με χωροταξική και αισθητική αναβάθμιση της ενότητας και πραγματοποίηση διαγωνισμού Γαστρονομίας, με εδέσματα από τοπικά προϊόντα, σε συνεργασία με εξειδικευμένη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων.


Ενότητα «Ιαματικός Τουρισμός – Wellness»


Δημιουργία ενότητας Ιαματικού Τουρισμού σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ιαματικών Πηγών Δήμων και Κοινοτήτων της Ελλάδος, καθώς και επιχειρήσεων του χώρου. Ο Ιαματικός Τουρισμός θα αποτελέσει ένα από τα τέσσερα βασικά θέματα του Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της Εκθέσεως


2006 – ΧΡΟΝΙΑ ΟΡΟΣΗΜΟ


Το 2006 δεν αποτελεί χρονιά-ορόσημο μόνο για την Έκθεση, η οποία εισέρχεται στη δεύτερη δεκαετία διοργανώσεώς της με σειρά σημαντικών πρωτοβουλιών που θα συνεχισθούν και στο μέλλον, αποτελεί και επετειακή χρονιά με την συμπλήρωση 50 ετών δραστηριότητας και προσφοράς του Ομίλου και της Οικονομικής Εφημερίδας ΕΞΠΡΕΣ, στον κλάδο του Τουρισμού και στην Τουριστική Ενημέρωση.


Χορηγός της έκθεσης είναι το Touristorama.com

Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ