Τουρισμός

0


Τουρισμός

( 21.06.2007 10:15 )
Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την ακτοπλοϊκή σύνδεση των νήσων Λήμνου και Σύμης με την ηπειρωτική χώρα και λοιπούς νησιωτικούς προορισμούς, και για την πληρέστερη ενημέρωση του επιβατικού κοινού, από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας ανακοινώνονται τα ακόλουθα δρομολόγια.


Συνέχεια…
| Τουρισμός( 23.05.2007 10:38 )
Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η πρώτη 1η Διεθνής Έκθεση για την Ακίνητη Περιουσία και τον Ελληνικό Τουρισμό : «Tourism & Property Show 2007» που διεξήχθη στο Ελληνικό (πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο).


Συνέχεια…
| Τουρισμός( 16.05.2007 16:12 )
Στο πλαίσιο των εξαγγελιών του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλη Κ. Κεφαλογιάννη για τη σύνδεση της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας με γέφυρα τα υδροπλάνα, που εξασφαλίζουν την άμεση πρόσβαση των κατοίκων τους στο κέντρο, ξεκίνησε η λειτουργία του υδατοδρομίου Λαυρίου, με την έναρξη δρομολογίων υδροπλάνων από το Λαύριο για τα νησιά της Πάρου, Σαντορίνης, Μυκόνου, Καλύμνου και Κω.


Συνέχεια…
| Τουρισμός( 10.05.2007 09:25 )
Το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, λαμβάνοντας υπόψη τις αυξημένες συγκοινωνιακές ανάγκες και ικανοποιώντας πλήρως ένα πάγιο αίτημα ετών των κατοίκων των Λειψών, αποκατέστησε την ακτοπλοϊκή σύνδεση της νήσου με τον Πειραιά καθώς επίσης και με σημαντικούς λοιπούς τουριστικούς προορισμούς.


Συνέχεια…
| Τουρισμός( 20.04.2007 10:51 )
Περισσότεροι τουρίστες από κάθε άλλη φορά αναμένεται να επισκεφθούν εφέτος την Ελλάδα και όλοι οι φορείς του τουρισμού αλλά και της υπόλοιπης αγοράς πρέπει να ανταποκριθούν με επάρκεια και αξιοπιστία στην αυξημένη ζήτηση, τόνισε μεταξύ άλλων η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Φάνη Πάλλη-Πετραλιά εγκαινιάζοντας τη 12η έκθεση τουρισμού και διακοπών «Τουριστικό Πανόραμα 2007», που διοργανώνεται από τον Oμιλο ΕΞΠΡΕΣ-Καλοφωλιά στο εκθεσιακό κέντρο ExpoAthens στην Ανθούσα Αττικής.


Συνέχεια…
| Τουρισμός( 03.04.2007 12:15 )
Με σημαντικές καινοτομίες και νέα πεδία δραστηριοτήτων και παρεμβάσεων, ο Όμιλος ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιά προετοιμάζει το «Τουριστικό Πανόραμα 2007», την έκθεση-θεσμό που από το πρώτο έτος διοργανώσεώς της, το 1996, τυγχάνει της καθολικής αναγνώρισης της Πολιτείας και του Κλάδου του Τουρισμού.


Συνέχεια…
| Τουρισμός( 20.03.2007 12:08 )
Mε πολύ ενθαρρυντικά μηνύματα για την εξέλιξη της τουριστικής κίνησης από τη Ρωσία φέτος και στον θετικό απόηχο της επίσκεψης του Ρώσου προέδρου Βλ. Πούτιν και της υπογραφής της συμφωνίας για τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη στην Αθήνα, αναχώρησε για τη Μόσχα η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Φάνη Πάλλη – Πετραλιά.


Συνέχεια…
| Τουρισμός( 26.02.2007 18:28 )
Στο πλαίσιο των έκτακτων επιθεωρήσεων που πραγματοποιούνται σε όλα τα Ε/Γ και Ε/Γ-Ο/Γ πλοία, με εντολή του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Μανώλη Κ. Κεφαλογιάννη, με στόχο την διατήρηση υψηλών επιπέδων ασφαλείας στα πλοία αυτά και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους επιβάτες, κλιμάκιο ειδικών επιθεωρητών του Κλάδου Ελέγχου Εμπορικών Πλοίων του ΥΕΝ, πραγματοποίησε σήμερα έκτακτη επιθεώρηση στο Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» ΝΠ 9913.


Συνέχεια…
| Τουρισμός
  | < 1 >  2  3  4  Next >>
Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Ρουκέτες, πλειστηριασμοί και αναρχία (Κ. Βέρρος)
( 25.01.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Να τους αλλάξουν όλους. . . (Κ. Βέρρος)

Να τους αλλάξουν όλους. . . (Κ. Βέρρος)

Κομματοκρατία αντί δημοκρατίας (Κ. Βέρρος)

Συνδικαλιστικός εκβιασμός (Κ. Βέρρος)

Περί Τσιτουρίδη και περί πολιτικής ευθύνης (Κ. Βέρρος)

Αγαπητοί κύριε Πολύδωρα και κύριε Δημοσχάκη. . . (Κ. Βέρρος)

Στρουθοκαμηλισμός και υποκρισία (Κ. Βέρρος)

Ελλάς, είσαι το κάτι άλλο! (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ