Διακοπές μετά τις 20 Αυγούστου…

0


Διακοπές μετά τις 20 Αυγούστου…Home

Τουρισμός
Mετά τις 20 Αυγούστου συνιστά ο Σύνδεσμος Τουριστικών Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA) στους Eλληνες να πραγματοποιήσουν τις διακοπές τους, οπότε και οι τιμές θα είναι καλύτερες και θα απολαύσουν πιο ποιοτικές διακοπές.


 
Ο Σύνδεσμος επισημαίνει ότι έχει διεξαχθεί ομαλά η τουριστική κίνηση μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τα στοιχεία των τουριστικών γραφείων της χώρας, μελών του HATTA. Οι Eλληνες που έκαναν τις διακοπές τους πριν την περίοδο της μεγάλης αιχμής (20 Ιουλίου- 20 Αυγούστου), πέτυχαν ικανοποιητικές τιμές και βέβαια καλύτερο service.


Οι περισσότερες περιοχές της χώρας έχουν υψηλές πληρότητες ωστόσο υπάρχουν περιορισμένες δυνατότητες και κάποιες ευκαιρίες για όσους δεν έχουν ακόμη κανονίσει τις διακοπές τους.


Σύμφωνα με τα στοιχεία των τουριστικών γραφείων, φέτος οι τιμές των ξενοδοχείων εμφανίζουν συγκρατημένες αυξήσεις έναντι του 2005, της τάξης του 3%-5% κατά μέσο όρο. Στο ακτοπλοϊκό εισιτήριο παρουσιάζεται μεγάλη αυξομείωση στις τιμές ανάλογα με τον προορισμό, ενώ στα αεροπορικά εισιτήρια δεν υπάρχουν κατά τεκμήριο αυξήσεις, πλην του επίναυλου για την τιμή του πετρελαίου.


Η HATTA τονίζει ότι παρατηρείται σημαντική αύξηση και σε άλλες υπηρεσίες, εκτός των τουριστικών πακέτων, και συνιστά στους καταναλωτές να επιλέγουν προσεκτικά πού θα διασκεδάσουν και πού θα ψωνίσουν.


Πηγή: ΕΞΠΡΕΣHome
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ