Συνεργασία Ελλάδας – Κίνας για τον τουρισμό

0


Συνεργασία Ελλάδας – Κίνας για τον τουρισμόHome

Τουρισμός
Οι δυνατότητες διεύρυνσης της συνεργασίας των δύο χωρών στο τομέα του τουρισμού συζητήθηκαν σε συνάντηση που είχε στο υπουργείο η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά με τον υφυπουργό Τουρισμού της Κίνας κ. Me Wang Zhifa.


 
Στη συνάντηση εκφράστηκε η βούληση των δύο πλευρών για την εξειδίκευση δράσεων που θα συνδράμουν στην ενίσχυση της τουριστικής κίνησης. Αρχικά συμφωνήθηκε η δημιουργία ελκυστικών τουριστικών πακέτων και από τις δύο χώρες προκειμένου να διευκολύνουν την αύξηση των επισκεπτών από τη μία χώρα προς την άλλη.


Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Τουρισμού της Κίνας επισήμανε το ενδιαφέρον των Κινέζων να επισκεφτούν την Ελλάδα και ανέφερε την πρόθεσή του να υποστηρίξει τις ενέργειες διαφημιστικής προβολής της Ελλάδας στην Κίνα.


Τον υφυπουργό Τουρισμού κ. Me Wang Zhifa συνόδευαν ο αναπληρωτής διευθυντής της διεύθυνσης προώθησης τουρισμού κ.Yu Kaifa,ο αρμόδιος της διεύθυνσης προώθησης τουρισμού στην Ευρώπη κ. Zhang Li, η διευθύντρια του γραφείου τουρισμού στο Παρίσι κα. Yang Wenzhen και ο διευθυντής του γραφείου τουρισμού στην Ελβετία κ. Liu Cheng.
Πηγή: ΕΞΠΡΕΣHome
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ