Κοινωνικός τουρισμός τώρα και προς Κύπρο

0


Κοινωνικός τουρισμός τώρα και προς ΚύπροHome

Τουρισμός
Για πρώτη φόρα 6.500 Eλληνες χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι, κοινωνικοί τουρίστες, απ\’ όλα τα μέρη της Ελλάδος, επισκέπτονται την Κύπρο για να δουν και να γνωρίσουν από κοντά τις φυσικές ομορφιές του νησιού, αλλά και να διαπιστώσουν την πολυτάραχη ιστορία του, που διαφέρει από το να τη διαβάζεις ή να σου την αφηγούνται.


 
Το παραπάνω επισήμανε μετά την επιστροφή του από το νησί ο υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Γεράσιμος Γιακουμάτος.


Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του, ο κ. Γιακουμάτος συνάντησε τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κύπρου A. Βασιλείου.


Στη συνάντηση των δύο ανδρών επιβεβαιώθηκαν οι αδελφικές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, ενώ μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν οι τρόποι επίλυσης στα προβλήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι Ελληνοπόντιοι που ζουν στην Κύπρο, καθώς και ο καθορισμός μιας επιτροπής που θα ασχολείται με θέματα κοινού ενδιαφέροντος των δύο υπουργείων.


Στη συνέχεια ο υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Γεράσιμος Γιακουμάτος είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον υπουργό Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού Α. Μιχαηλίδη, τον πρόεδρο της Βουλής των αντιπροσώπων Δ. Χριστόφια και τον πρόεδρο του κόμματος «ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ» Ν. Αναστασιάδη.
Πηγή: ΕΞΠΡΕΣ

Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ