Σύνδεση Λειψών με Πειραιά

0


Σύνδεση Λειψών με ΠειραιάHome

Τουρισμός
Το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, λαμβάνοντας υπόψη τις αυξημένες συγκοινωνιακές ανάγκες και ικανοποιώντας πλήρως ένα πάγιο αίτημα ετών των κατοίκων των Λειψών, αποκατέστησε την ακτοπλοϊκή σύνδεση της νήσου με τον Πειραιά καθώς επίσης και με σημαντικούς λοιπούς τουριστικούς προορισμούς.


 
Το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας προέβη, μέσω της Ένωσης Επιχειρήσεων Ακτοπλοΐας, στην πρόσκληση ενδιαφερόμενων πλοιοκτητών, με σκοπό την ακτοπλοϊκή σύνδεση της νήσου με τον Πειραιά.


Αποτέλεσμα της ως άνω πρόσκλησης ήταν η κατάθεση σχετικής προσφοράς από την εταιρεία G.A.FERRIES, για την εκτέλεση ενός δρομολογίου την εβδομάδα, καθ’ όλη τη δρομολογιακή περίοδο.


Με τον τρόπο αυτό, οι Λειψοί θα συνδέονται ακτοπλοϊκά με τον Πειραιά για το χρονικό διάστημα από 15/05/2007 έως 12/06/2007 με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΜΙΛΕΝΑ» στη δρομολογιακή γραμμή Πειραιάς-Πάρος-Νάξος-Πάτμος-Λειψοί-Βαθύ Σάμου, ενώ για το χρονικό διάστημα από 12/06/2007 έως 31/10/2007 με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΡΟΜΙΛΝΤΑ» στη δρομολογιακή γραμμή Πειραιάς-Σύρος-Μύκονος-Πάτμος-Λειψοί-Βαθύ Σάμου.


Σημειώνεται ότι παρέχεται η δωρεάν μεταφορά ακτοπλοϊκώς, των μονίμων κατοίκων της νήσου των Λειψών από και προς τις νήσους Πάτμο και Σάμο.

Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ