Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ITS

0


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ITSHome

Τουρισμός
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου η 1η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού International Tourism Salon Athens 2006 που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο του ΟΛΠ με διοργανώτρια εταιρεία την MACT S.A.


 
Στην ITS Athens συμμετείχαν συνολικά 200 εκθέτες από την Ελλάδα, την Κύπρο και 28 χώρες και οργανισμοί του εξωτερικού προσδίδοντας ένα διαφορετικό χαρακτήρα στην έκθεση, την οποία επισκέφθηκαν πάνω από 14.000 επαγγελματίες, εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών τουρισμού και κοινό που είχε την ευκαιρία, σε ένα φιλόξενο και άρτια οργανωμένο περιβάλλον, να γνωρίσει τους τουριστικούς προορισμούς και τις επιχειρήσεις που παρουσιάζονταν στην έκθεση. Επίσης, την ITS Athens επισκέφθηκαν tour operators από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις.


Η ITS Athens 2006 προσπάθησε με όλες τις δυνάμεις της να συμβάλλει στην ενίσχυση της ελληνικής τουριστικής αγοράς, στην προώθηση των νέων μορφών τουρισμού και στην ενδυνάμωση των επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ επαγγελματιών του κλάδου.


Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις της Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης Φάνης Πάλλη – Πετραλιά η οποία κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της ITS Athens 2006 τόνισε μεταξύ άλλων: «Η διοργάνωση αυτής της έκθεσης έρχεται ως μια ακόμα σημαντική πρωτοβουλία ενίσχυσης του ελληνικού τουρισμού, τόσο στο επίπεδο της προβολής, όσο και στο επίπεδο της προώθησης της συνεργασίας ανάμεσα σε επιχειρήσεις και φορείς. Η 1η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού International Tourism Salon Athens 2006 είναι το αποτέλεσμα μιας εντυπωσιακής συσπείρωσης δυνάμεων στο πεδίο του τουρισμού. Πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και τη χορηγία του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του ΕΟΤ και με την υποστήριξη όλων των φορέων του τουρισμού της χώρας. Είναι μία χειροπιαστή απόδειξη ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τους φιλόδοξους στόχους που έχουμε θέσει για τον ελληνικό τουρισμό.


• Θέλουμε η έκθεση αυτή να αποτελεί κάθε χρόνο το κορυφαίο σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του τουρισμού από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.


• Θέλουμε κάθε χρόνο να διακρίνεται από μία αμείωτη διεθνή ακτινοβολία και να συμβάλλει καθοριστικά στον αυξανόμενο δυναμισμό του ελληνικού τουρισμού στο πλαίσιο της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς».


Η ITS Athens 2006, πέρα από τις όποιες αδυναμίες που οφείλονται σε εξωγενείς παράγοντες, σηματοδότησε την αρχή μιας νέας δυναμικής προσπάθειας ανάδειξης της Ελλάδας και ιδιαίτερα της Αθήνας σε πρωτεύουσα του τουρισμού. Με αυτόν τον στόχο και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις απαιτήσεις των τουριστικών φορέων και επιχειρήσεων, οι διοργανωτές της ITS Athens 2006 άρχισαν ήδη να προετοιμάζονται για το δεύτερο ραντεβού που θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο του 2007.Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ