Σε ρυθμούς προετοιμασίας το Τουριστικό Πανόραμα 2007

0


Σε ρυθμούς προετοιμασίας το Τουριστικό Πανόραμα 2007Home

Τουρισμός
Με σημαντικές καινοτομίες και νέα πεδία δραστηριοτήτων και παρεμβάσεων, ο Όμιλος ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιά προετοιμάζει το «Τουριστικό Πανόραμα 2007», την έκθεση-θεσμό που από το πρώτο έτος διοργανώσεώς της, το 1996, τυγχάνει της καθολικής αναγνώρισης της Πολιτείας και του Κλάδου του Τουρισμού.


 
Η 12η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 22 Απριλίου 2007, στο Εκθεσιακό Κέντρο EXPOATHENS, στην Ανθούσα.


Το 2006 υπήρξε έτος διπλά επετειακό για τον Όμιλο ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιά με την συμπλήρωση 50 ετών δραστηριότητας και προσφοράς υπηρεσιών στον Κλάδο του Τουρισμού και στην Τουριστική Ενημέρωση. Η χρονιά αυτή κλείνει και με την συμπλήρωση 33 χρόνων αδιάλειπτης παρουσίας στα τουριστικά δρώμενα του μηνιαίου περιοδικού «Τουρισμός & Οικονομία». Η σημαντική αυτή παρουσία του Ομίλου μας, δημιουργεί υποχρέωση διαρκούς αναζήτησης και βελτίωσης των δεδομένων της Εκθέσεως «Τουριστικό Πανόραμα»


Η Έκθεση του 2007 θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία των προηγουμένων ετών, απευθυνόμενη στο καταναλωτικό κοινό των 4.000.000 κατοίκων του Λεκανοπεδίου αλλά και των άλλων περιοχών της χώρας μας, την χρονική στιγμή που όλοι αποφασίζουν για τις διακοπές τους στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.


Επιπρόσθετα, με αφετηρία την 12η διοργάνωση του 2007 και για το μέλλον, σχεδιάζονται καινοτομίες που θα αναδείξουν την διαχρονικότητα της συμμετοχής των εκθετών, την στενή συνεργασία με τους Φορείς του Ελληνικού Τουρισμού και πρωτοτυπίες που θα απευθύνονται στον τελικό επισκέπτη – καταναλωτή και θα εμπλουτίσουν το περιεχόμενο της Εκθέσεως.


Τιμώμενες Περιοχές της Εκθέσεως του 2007 θα είναι αφ΄ ενός η Πίνδος, σε συνεργασία με την Επιτροπή Παρακολούθησης του Ολοκληρωμένου Προγράμματος για την Βόρεια και Κεντρική Πίνδο στο οποίο συμμετέχουν τρεις Περιφέρειες και επτά Νομαρχίες και αφ΄ ετέρου η Εύβοια, μία από τις περιοχές που τιμούν την ΄Εκθεση συμμετέχοντας συνεχώς από το 1996.


Με ένα προσεκτικά σχεδιασμένο Πρόγραμμα Προβολής και Διαφήμισης, που κάθε χρόνο κατατάσσει την Έκθεση σε μία από τις πρώτες θέσεις διαφημιστικής δαπάνης μεταξύ όλων των Εκθέσεων, το «Τουριστικό Πανόραμα» θα αποτελέσει για άλλη μία φορά το πλέον καταξιωμένο βήμα προβολής του Ελληνικού Τουριστικού Προϊόντος.


Πηγή: ΕΞΠΡΕΣHome
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ