Εμπειρία ταξιδιού με την AirSea Lines

0


Εμπειρία ταξιδιού με την AirSea LinesHome

Τουρισμός
Η AirSea Lines, η μοναδική εταιρία υδροπλάνων που λειτουργεί προγραμματισμένα δρομολόγια στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, διοργάνωσε ενημερωτικό σεμινάριο σε ξενοδοχείο της Αθήνας υπό την αιγίδα του ΗΑΤΤΑ.


 
Στο σεμινάριο αυτό, 80 περίπου στελέχη που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού και των ταξιδίων από όλη την Ελλάδα, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες, τις υπηρεσίες, το δίκτυο της εταιρίας, καθώς και για τους τρόπους συνεργασίας με την AirSea Lines.
Η AirSea Lines ήρθε να καλύψει τα κενά στο υπάρχον σύστημα μεταφορών, προσφέροντας το υδροπλάνο σαν έναν εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης. Ο Sales & Marketing Manager της AirSea Lines κ. Μιχάλης Ασσαριώτης, δήλωσε σχετικά: «Τα υδροπλάνα προσφέρουν μια γρήγορη, προσιτή, ασφαλή και συναρπαστική εναλλακτική λύση σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, διάσπαρτη από νησιά. Τα πρώτα δρομολόγια της εταιρίας μας καλύπτουν το Αιγαίο και περιλαμβάνουν τα νησιά της Μυκόνου, της Ίου, της Σαντορίνης και της Πάρου στις Κυκλάδες, καθώς και της Καλύμνου και της Κω στα Δωδεκάνησα. Μέσα στις επόμενες ημέρες, ξεκινάμε και τα δρομολόγια του Ιονίου, καλύπτοντας με προγραμματισμένες πτήσεις την Κέρκυρα, τους Παξούς, την Κεφαλλονιά, τη Λευκάδα, την Πάτρα και την Ιθάκη».
Η AirSea Lines διαθέτει δύο αεροσκάφη τύπου Twin Otter DHC-6. Ο συγκεκριμένος τύπος αεροσκάφους θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα υδροπλάνα στον κόσμο. Επιπλέον, η εταιρεία βρίσκεται σε διαδικασία απόκτησης περισσοτέρων αεροσκαφών, τόσο αμφίβιου τύπου όσο και straight floats (χωρίς ρόδες). Περισσότεροι προορισμοί θα προστεθούν, καθώς η αεροπορική εταιρία επεκτείνεται συνεχώς. Στα μελλοντικά δρομολόγια περιλαμβάνεται και η σύνδεση της Κέρκυρας με το Μπρίντεζι και την περιοχή της Απουλίας μέσω προγραμματισμένων πτήσεων.
Η AirSea Lines προγραμματίζει και άλλα σεμινάρια, στοχεύοντας στη συνεχή ενημέρωση των τουριστικών πρακτόρων σε σχέση με τις καινοτόμες δραστηριότητές της και με την επέκταση των πτήσεών της βάσει της ζήτησης που παρουσιάζεται και από τη δημιουργία νέων υδατοδρομίων.

Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ