Επιτυχής η 1η Διεθνής Έκθεση «TOURISM & PROPERTYSHOW 2007»

0


Επιτυχής η 1η Διεθνής Έκθεση «TOURISM & PROPERTYSHOW 2007»Home

Τουρισμός
Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η πρώτη 1η Διεθνής Έκθεση για την Ακίνητη Περιουσία και τον Ελληνικό Τουρισμό : «Tourism & Property Show 2007» που διεξήχθη στο Ελληνικό (πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο).


 
Περισσότεροι από 5.700 επισκέπτες έδωσαν το παρών απ’ όλους τους τομείς της οικονομίας της χώρας από το χώρο του εφοπλισμού, της βιομηχανίας και του τουρισμού, ιδιοκτήτες κορυφαίων κατασκευαστικών εταιριών, ευρωπαϊκών μεσιτικών γραφείων, τραπεζών, πρεσβειών, επιμελητηρίων, αλλά και πλήθος κόσμου που ενδιαφέρονταν για την αγορά παραθεριστικής κατοικίας στην Ελλάδα.
Παράλληλα, με τη λήξη της Έκθεσης απονεμήθηκαν τα βραβεία των καλύτερων περιπτέρων. Το βραβείο καλύτερου custom made περιπτέρου απονεμήθηκε στην κατασκευαστική εταιρία «ΗellenicHomes», το βραβείο καλύτερου περιπτέρου φορέα απονεμήθηκε στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, ενώ το βραβείο καλύτερου περιπτέρου απλής δομής με εσωτερική διακόσμηση απονεμήθηκε στον Δήμο Κερατέας.
Στο πλαίσιο της «Tourism & Property» πραγματοποιήθηκε μπαράζ επαφών που αφορούσαν την αξιοποίηση μεγάλης έκτασης οικοπέδων για την κατασκευή γηπέδων γκολφ, ξενοδοχείων και τουριστικών – παραθεριστικών κατοικιών.
Επίσης, πραγματοποιήθηκε και η μεγάλη κλήρωση για το οικόπεδο ενός στρέμματος στον πρότυπο παραθεριστικό οικισμό «Ourania Hills» στην Δεσφίνα, τριήμερων ταξιδιών σε πολυτελή ξενοδοχεία, καθώς και μίας τηλεόρασης LCD.
Στην Έκθεση συμμετείχαν 117 εκθέτες από όλο το φάσμα του τουριστικού RealEstate, από τους οποίους οι 12 ήταν ξένες συμμετοχές.

Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ