ΘΕΛΩ. . . τα παιδιά να χαμογελούν

eNEW: http://www.enew.gr/mag/article/articleprint/5592/-1/4/

ΘΕΛΩ. . . τα παιδιά να χαμογελούνTop level

ΤεχνολογίαΣτην Ερμού, την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου το Χαμόγελο του Παιδιού και η ΤΙΜ οργανώνουν μια μοναδική φιλανθρωπική εκδήλωση

Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση για τα παιδιά αλλά και με πρωταγωνιστές τα παιδιά οργανώνουν ο σύλλογος «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και η ΤΙΜ.
Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2004, από τις 12.00 έως τις 16.00 στην αρχή του πεζόδρομου της Ερμού, απέναντι από την πλατεία Συντάγματος, το Χαμόγελο του Παιδιού και η ΤΙΜ περιμένουν μικρούς και μεγάλους στο φιλανθρωπικό street event ΘΕΛΩ. . . τα παιδιά να χαμογελούν.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης γνωστοί καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Στράτος Τζώρτζογλου, γνωστοί ποδοσφαιριστές και άλλοι θα μοιράσουν, δώρα, αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν με τα παιδιά. Τον εορταστικό τόνο και την διασκέδαση των παιδιών θα αναλάβουν οι έφηβοι τραγουδιστές Αλεξάνδρα και ο Κίμωνας που θα τραγουδήσουν ενώ τη μουσική επιμέλεια θα έχει ο γνωστός μουσικός παραγωγός και dj Βαλεντίνο. Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα κάνουν ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας μαζί με την Νίκη Κάρτσωνα.
Street performers, κλόουν, ξυλοπόδαροι, καλλιτέχνες παντομίμας και face painters θα διασκεδάζουν τα παιδιά, θα μοιράζουν δώρα και θα παίζουν μαζί τους. Επίσης σε έναν μεγάλο τοίχο, τον τοίχο των ευχών τα παιδιά θα μπορούν με χρωματιστούς μαρκαδόρους να γράφουν τις ευχές τους για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά.
Για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» θα στηθεί ένας πρωτότυπος και εντυπωσιακός κουμπαράς μεγάλων διαστάσεων όπου θα μπορεί κανείς να ρίχνει το ποσό που επιθυμεί. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί η ΤΙΜ θα το τριπλασιάσει και θα το αποδώσει στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.