Συνεργασία TIM με SONY BMG

eNEW: http://www.enew.gr/mag/article/articleprint/5733/-1/4/

Συνεργασία TIM με SONY BMGTop level

ΤεχνολογίαΑκόμη περισσότερες αγαπημένες μελωδίες στο κινητό από την υπηρεσία «ΤΙΜ Ringtones & Logos»

Δημοφιλή Real Tones για το κινητό τηλέφωνο με τις τελευταίες μουσικές επιτυχίες ελλήνων καλλιτεχνών προσφέρει η ΤΙΜ σε όλους τους πελάτες της σε συνεργασία με τη Sony BMG και την υπηρεσία «ΤΙΜ Ringtones & Logos».
Η υπηρεσία της ΤΙΜ χάρη στη συνεργασία με τη δισκογραφική εταιρία Sony BMG εμπλουτίζεται και δίνει στους πελάτες της εταιρείας τη δυνατότητα να «κατεβάζουν» στο κινητό τους τηλέφωνο Real Tones από τις τελευταίες μουσικές επιτυχίες ελλήνων καλλιτεχνών της Sony BMG όπως: ¶ννα Βίσση, Δήμητρα Γαλάνη, Καίτη Γαρμπή, Έλενα Παπαρίζου, Αντώνης Ρέμος, C Real, μεταξύ των Real Tones που προσφέρει η υπηρεσία «ΤΙΜ Ringtones & Logos» είναι και τα τρία υποψήφια τραγούδια της χώρας μας για την ελληνική συμμετοχή στο διαγωνισμό της Eurovision με πλέον δημοφιλές το My Number One που θα ερμηνεύσει τελικά η Έλενα Παπαρίζου.


H πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται απλά και άμεσα μέσω φωνητικής κλήσης στο 1432, SMS στο 7080 με τον κωδικό του τραγουδιού, μενού υπηρεσιών ΤΙΜ Imagine ή τέλος στο http://ringtones.tim.gr.


Η υπηρεσία «ΤΙΜ Ringtones & Logos» απευθύνεται τόσο στους συνδρομητές της ΤΙΜ με συμβόλαιο, όσο και στους κατόχους καρτοκινητής. Είναι επίσης διαθέσιμη και σε συνδρομητές 3G.