Τηλεοπτική σειρά στα κινητά

0


Τηλεοπτική σειρά στα κινητάHome

Τεχνολογία
Μια νέα εποχή ανοίγεται για τις τηλεοπτικές παραγωγές που κάνουν τα πρώτα βήματα προς την κινητή τηλεφωνία τρίτης γενιάς. Επεισόδια 1 λεπτού είναι το πρώτο εγχείρημα που δοκιμάζει η 20th Century FOX.

 
Τα σχέδια μιλούν για την δημιουργία μιας σειράς επεισοδίων βασισμένων στην πετυχημένη σειρά \\\”24\\\”. Τα 24 επεισόδια, διάρκειας ενός λεπτού, θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την υπηρεσία high speed ασύρματης μετάδοσης δεδομένων εταιρίας που δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα.
Τα \\\”mobisodes\\\” όπως ονομάζονται αυτά τα διαφορετικά είδη επεισοδίων θα ξεκινήσουν να προβάλλονται στην Αγγλία από τον Ιανουάριο, την εποχή που θα αρχίσει να προβάλλεται μέσα από δορυφορικό πακέτο ο τέταρτος κύκλος του \\\”24\\\”. Ήδη η εταιρία κινητής τηλεφωνίας ανακοίνωσε την προβολή των επεισοδίων σε τουλάχιστον 23 ευρωπαϊκές χώρες όπου και έχει δραστηριότητα.
Περιμένουμε μετά από αυτή την ιδέα να δούμε ανάλογες κινήσεις από την εγχώρια αγορά. Προς το παρόν πάντως όσοι θα έχουν εξοπλιστεί με την ανάλογη υπηρεσία θα δουν τα 24 mobisodes της σειράς \\\”24\\\” από του χρόνου.

Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ