Νέα υπηρεσία της ΤΙΜ, Η Συνέντευξη του Μήνα

0


Νέα υπηρεσία της ΤΙΜ, Η Συνέντευξη του ΜήναHome

Τεχνολογία
Με αποκλειστική video συνέντευξη του Θέμου Αναστασιάδη λανσάρεται η νέα υπηρεσία ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της ΤΙΜ «Η Συνέντευξη του Μήνα».
Η υπηρεσία Η Συνέντευξη του Μήνα, προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης συνεντεύξεων επωνύμων από το χώρο της δημοσιογραφίας, της μουσικής, του αθλητισμού κ.α σε μορφή VIDEO. Οι συνεντεύξεις, που δίνονται αποκλειστικά για την υπηρεσία \”Η Συνέντευξη του Μήνα\”, περιλαμβάνουν σχόλια και απόψεις προσωπικοτήτων σχετικά με θέματα της επικαιρότητας, τις δραστηριότητες και εξελίξεις στον επαγγελματικό τους τομέα και τα «ΘΕΛΩ» τους! 
Στην πρώτη συνέντευξη, οι συνδρομητές της ΤΙΜ μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τον Θέμο Αναστασιάδη να δηλώνει μεταξύ άλλων: «για συμπαρουσιαστή στην εκπομπή μου θα ήθελα τον Χατζηνικολάου… άμα δέχεται…!».
Στην ίδια συνέντευξη ο Θέμος Αναστασιάδης εξηγεί για το πώς κατάφερε το «ΘΕΜΑ» να φτάσει στην κορυφή κυκλοφορίας των Κυριακάτικων εφημερίδων, τους επαγγελματικούς και προσωπικούς του στόχους, ενώ σχολιάζει την επιτυχία της εκπομπής του «ΟΛΑ 5».
Οι πελάτες της ΤΙΜ μπορούν να παρακολουθούν τις αποκλειστικές συνεντεύξεις μέσω video streaming, εφόσον έχουν ενεργοποιήσει στο κινητό τους υπηρεσίες GPRS ή είναι χρήστες UMTS (κινητής τηλεφωνίας 3ης γενιάς) ή απλά να διαβάσουν το κείμενο της συνέντευξης.
Η πρόσβαση στην υπηρεσία «Η Συνέντευξη του Μήνα» γίνεται μέσω του μενού υπηρεσιών TIM Imagine και TIM Imagine WAP, επιλέγοντας «Η Συνέντευξη του Μήνα» μέσα από την κατηγορία «NEA».Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ