Από την TV στο διαδίκτυο

0


Από την TV στο διαδίκτυοHome

Τεχνολογία
Με εφαλτήριο την Αμερικάνικη ήπειρο, όπου οι ευρυζωνικές συνδέσεις είναι πολύ πιο διαδεδομένες στην καθημερινότητα των πολιτών από ότι στην χώρα μας, τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα μπαίνουν βιαστικά στον χώρο παροχής online ειδήσεων με εικόνα και ήχο.


Το CBS θα προσφέρει ένα 24ωρο ειδησεογραφικό δίκτυο του οποίου πρωταγωνιστής θα είναι ένα “video jukebox” που θα ονομάζεται EyeBox (σχετικό με το γνωστό λογότυπο του καναλιού). Εκεί, μέλη που θα πληρώνουν ή ακόμα και επισκέπτες (που θα βλέπουν όμως διαφημίσεις) θα μπορούν να φτιάχνουν το δικό τους δελτίο ειδήσεων που θα αποτελείται από τα θέματα που τους ενδιαφέρει να παρακολουθήσουν. Ακόμα, μέσω του ανανεωμένου CBSNews.com, θα δίνεται η δυνατότητα επικοινωνίας με δημοσιογράφους και στελέχη μέσα από σχετικό blog.
Με μηνιαία συνδρομή θα είναι το νέο CNN Pipeline το οποίο θα προσφέρει τέσσερα on-demand video stream ειδήσεων, τηλεγραφήματα και δυνατότητα αναζήτησης θεμάτων.
Η αντίστοιχη online υπηρεσία του Associated Press (AP Online Video Network) θα ξεκινήσει μέσα στο φθινόπωρο και θα κάνει χρήση υλικού που θα συγκεντρώνεται από τα συνεργαζόμενα με εκείνη συνεργεία ENG παγκοσμίως. Προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση θα έχουν τα μέλη της αλλά το υλικό θα διατίθεται δωρεάν και σε μη μέλη.
Πηγή: www.videonews.grHome
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ