Και αργό και ακριβό!

0


Και αργό και ακριβό!Home

Τεχνολογία
Αρκετά ακριβότερα θα κοστίζει από τον επόμενο μήνα η πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω του Ενιαίου Πανελλαδικού Αριθμού Κλήσης για τις συνδέσεις dial-up, καθώς ο ΟΤΕ αποφάσισε την αύξηση των τιμολογίων στις απλές συνδέσεις (που αποτελούν τουλάχιστον το 80% του συνόλου των κλήσεων) σε ποσοστό που προσεγγίζει το 75%. Έτσι, από τις 6 Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια της ημέρας οι κλήσεις θα χρεώνονται με 0,6 ευρώ ανά ώρα. Αντιδράσεις από ενώσεις καταναλωτών, ενώ το ΠΑΣΟΚ φέρνει το θέμα στη Βουλή.


 
 
Στο θέμα αναφέρθηκε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ¶ννα Διαμαντοπούλου από το βήμα της Βουλής δηλώνοντας πως «η κυβέρνηση ωθεί προς τη δημιουργία πραγματικού ψηφιακού χάσματος ανάμεσα στην Ελλάδα και τις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ δημιουργεί τον κίνδυνο ψηφιακού αποκλεισμού κυρίως για τους Έλληνες πολίτες της περιφέρειας».


Η κα Διαμαντπούλου κατέθεσε ερώτηση προς τον πρωθυπουργό, ζητώντας να μάθει εάν υπήρχε κυβερνητική ενημέρωση με αφορμή την ανακοίνωση του ΟΤΕ για αύξηση των τιμών πρόσβασης στο Διαδίκτυο.


«Δυστυχώς», όπως τονίζει η κ. Διαμαντοπούλου, «αυτή η αντίστροφη πορεία, η οποία ανατρέπει ακόμη και τις θετικές τάσεις ανάπτυξης που είχαν διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια (2002-2003-2004), αναδεικνύει την αδυναμία αντίληψης της κυβέρνησης για το ρόλο που παίζει η Κοινωνία της Πληροφορίας στο νέο Αναπτυξιακό μοντέλο που απαιτείται για τη χώρα».
Πηγή: ΕΞΠΡΕΣ

Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ