Ομογένεια

0


Ομογένεια

( 16.03.2003 18:04 )
Στις αυστραλιανές αεροπορικές εταιρείες εναποθέτει τώρα τις ελπίδες της η Ελληνική κυβέρνηση, έπειτα από την διακοπή των πτήσεων της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Σύμφωνα με ομογενειακά δημοσιέυματα, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης για θέματα τουρισμού, Δημήτρης Γεωργακόπουλος στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Αυστραλία, ζήτησε από τον ομόλογό του Ίαν Μακ Φάρλαν να πείσει τις αυστραλιανές αεροπορικές εταιρείες να αρχίσουν απ’ευθείας πτήσεις προς την Αθήνα


συνέχεια
| Ομογένεια( 13.03.2003 13:10 )
Ο πρόεδρος του Σ.Α.Ε. Aνδρέας Αθενς.
ΣΙΚΑΓΟ, 9 Μαρτίου 2003
Ο Πρόεδρος του ΣΑΕ, κ. Ανδρέας Α. ¶θενς επισκέφτηκε τον Διεθνή Χριστιανικό Ορθόδοξο Φιλανθρωπικό Οργανισμό (IOCC) και την Ηγεσία 100, δύο μεγάλες οργανώσεις των οποίων τη δημιουργία βοήθησε την περασμένη δεκαετία.


Διαβάστε Περισσότερα
| Ομογένεια( 13.03.2003 13:09 )
Το άγαλμα της Ολύμπιας Ειρήνης σκοπεύουν να τοποθετήσουν στον Όλυμπο, εν΄όψη των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα, οι Θεσσαλείς που ζουν στην Αυστραλία. Ηδη, έχει δοθεί στην δημοσιότητα, το πρόπλασμα του γιγαντιαίου γλυπτού, που θα τοποθετηθεί στο Σέλωμα του Ολύμπου.


Διαβάστε Περισσότερα
| Ομογένεια( 13.03.2003 13:04 )
Ένα από τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν τους Έλληνες του εξωτερικού, το θέμα των περιουσιών τους στην Ελλάδα, έθεσε επί τάπητος πρόσφατα η Νέα Δημοκρατία. Με σχετική ερώτησή του στην Βουλή, ο βουλευτής Λακωνίας και Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας Παναγιώτης Σκανδαλάκης ζητά από το κράτος προστασία των νομίμων δικαιωμάτων των ομογενών επί των ακινήτων που άφησαν πίσω τους φέυγοντας από την Ελλάδα.


Διαβάστε περισσότερα
| Ομογένεια( 01.03.2003 18:25 )
Νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως από έρευνα που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη σχετικά με τον ελληνισμό που διαμένει εκεί. Στοιχεία ανησυχητικά για την ομογένεια της Πόλης, μια και αποκαλύπτεται ότι ο ελληνισμός συρρικνώνεται διαρκώς και χάνει την ταυτότητα του.


Διαβάστε Περισσότερα
| Ομογένεια
<< Previous  1  2  3  | < 4 > 
Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία

Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ