3 νέα νομοσχέδια Αβραμόπουλου για την υγεία

0


3 νέα νομοσχέδια Αβραμόπουλου για την υγείαHome

Υγεία
Συνεργασία με τον Υπουργό Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλο είχε στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής. Ο κ. Αβραμόπουλος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι το υπουργείο έχει ετοιμαστεί για να καταθέσει σύντομα στη Βουλή τρία νομοσχέδια που αφορούν στην πρωτοβάθμια φροντίδα, στις προμήθειες και στις διοικητικές και διαρθρωτικές αλλαγές.


 
Το δημόσιο σύστημα υγείας, είπε ο κ. Αβραμόπουλος, βρίσκεται σε καλό δρόμο και πρόσθεσε ότι τα προγράμματα που εκπονούνται και η στρατηγική που υιοθετείται έχουν σαν στόχο, μέσα στα προσεχή δέκα χρόνια, να λειτουργεί κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.


Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα, είπε ο κ. Αβραμόπουλος, είναι το προσωπικό και πρόσθεσε ότι μέχρι τον Ιανουάριο θα έχουν ενταχθεί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας περίπου 2.500 νοσηλευτές, ενώ για τον επόμενο χρόνο προβλέπονται άλλοι 4.500.


Απαντώντας σε ερώτηση ποιος εκφράζει την παραταξιακή συνείδηση της ΝΔ ο κ. Σουφλιάς ή ο κ. Μεϊμαράκης, ο κ. Αβραμόπουλος είπε «όλοι μαζί» και πρόσθεσε «στους κόλπους της παράταξης δεν υπάρχει κανένα, μα κανένα πρόβλημα».


«Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται να μεγαλώνουμε τα μικρά και να μικραίνουμε τα μεγάλα. Δεν υπάρχει, λοιπόν, κανένα ζήτημα. Μέσα σε πνεύμα αγαστής συνεννόησης και συνεργασίας δουλεύουμε ομαδικά και συλλογικά», είπε.


Σε άλλη ερώτηση για την Υπουργό Παιδείας και τη στάση που τηρεί στο θέμα της απεργίας των δασκάλων, ο Δ. Αβραμόπουλος είπε ότι στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση επαγγέλλεται τη συνεννόηση, τη συνεργασία και τη σύνθεση, ενώ σημείωσε ότι πιστεύει πως θα πρυτανεύσει η λογική και θα προταχθεί το συμφέρον της παιδείας και των παιδιών. Πρόσθεσε ακόμα ότι θα ξεπεραστούν τα ζητήματα και θα προωθηθούν με γρήγορους ρυθμούς οι μεταρρυθμίσεις, τις οποίες τόσο πολύ και για πολλά χρόνια περιμένει η ελληνική κοινωνία και το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα.


Πηγή: ΕΞΠΡΕΣHome
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Ρουκέτες, πλειστηριασμοί και αναρχία (Κ. Βέρρος)
( 25.01.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Ελλάς, είσαι το κάτι άλλο! (Κ. Βέρρος)

Συζήτηση; Ποια συζήτηση;; (Κ. Βέρρος)

Θέατρο του παραλόγου (Κ. Βέρρος)

Ερμαια των κουκουλοφόρων (Κ. Βέρρος)

Παρανοϊκές καταστάσεις (Κ. Βέρρος)

Χρειάζεται αυτοσυγκράτηση και σοβαρότητα (Κ. Βέρρος)

Αλλαξε ο Μανωλιός. . . (Κ. Βέρρος)

Παιδεία και πολιτική καθοδήγηση (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ