Γιορτή αυτοκινήτου στην Αθήνα

eNEW: http://www.enew.gr/mag/article/articleprint/5321/-1/8/

Γιορτή αυτοκινήτου στην ΑθήναTop level

Αυτοκίνητο-ΜηχανήΑπό τις 23 έως τις 31 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί και φέτος η καθιερωμένη πλέον Έκθεση Αυτοκινήτου ΄΄Αυτοκίνηση 2004΄΄.

Η γιορτή του αυτοκινήτου διεξάγεται κάθε δύο χρόνια με την οργανωτική σφραγίδα της Infosuccess AE.
Βασικός στόχος της ΄΄Αυτοκίνησης 2004΄΄ είναι η ενημέρωση του κόσμου στις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το αυτοκίνητο και την τεχνολογία που αυτό ενσωματώνει.
Η ΄΄Αυτοκίνηση 2004΄΄ θα πραγματοποιηθεί στους φιλόξενους και άνετους χώρους του πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου στο Ελληνικό και θα φιλοξενήσει όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς, ενώ σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους θα εκτίθενται ανταλλακτικά και αξεσουάρ, προϊόντα εξοπλισμού συνεργείων και συντήρησης αυτοκινήτων, ελαστικά και ειδικά προϊόντα για βελτίωση του αυτοκινήτου σας.
Ακόμη θα συμμετάσχουν εταιρείες λιπαντικών και πετρελαιοειδών, car audio hi-fi, ασφαλιστικές εταιρίες, τράπεζες και εταιρίες παροχής υπηρεσιών.
Οι ώρες λειτουργίας θα είναι τις καθημερινές, από τις 16.00 έως τις 21.30 και τα Σαββατοκύριακα από τις 10.00 έως τις 21.30, ενώ την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, θα είναι αφιερωμένη στον Ειδικό Τύπο.