Θα πληρώνουν ακριβά οι παραβάτες του ΚΟΚ

0


Θα πληρώνουν ακριβά οι παραβάτες του ΚΟΚHome

Αυτοκίνητο-Μηχανή
Tον διπλασιασμό των προστίμων όσων εισέρχονται σε λεωφορειολωρίδες, δεν φορούν ζώνες και κράνος (ανέρχονται σήμερα στα 83 ευρώ έκαστο), αλλά και παραβιάζουν STOP (η παραβίαση πινακίδας STOP τιμωρείται με πρόστιμο 167 ευρώ), προανήγγειλε ο υπουργός Μεταφορών Μ. Λιάπης, έπειτα από τη συνάντηση που είχε με επαγγελματίες του κλάδου οδικών μεταφορών.


 
 
Ακόμη, ο υπουργός Μεταφορών προανήγγειλε την προσωρινή αφαίρεση των διπλωμάτων όσων σταθμεύουν σε θέσεις ΑμEΑ, αλλά και όσων παραβιάζουν τις σιδηροδρομικές διαβάσεις, ενώ πλέον καθίσταται υποχρεωτική η χρήση ζωνών ασφαλείας (οδηγοί και επιβάτες) σε όλα τα επαγγελματικά αυτοκίνητα. Μάλιστα, το πρόστιμο όσων δεν φορούν ζώνη μετακυλίεται από τον οδηγό του οχήματος στους επιβάτες.


Πρόθεση του υπουργείου Μεταφορών είναι εντός του μηνός να ολοκληρωθεί ο δημόσιος διάλογος, με όλους τους επιμέρους κλαδικούς φορείς, προκειμένου το καλοκαίρι (πιθανότατα τον Ιούνιο) να κατατεθεί το σχετικό σχέδιο νόμου, σύμφωνα με το οποίο το φθινόπωρο θα τεθεί σε ισχύ ο νέος ΚΟΚ, ο οποίος θα συνοδεύεται από αυστηρότερα πρόστιμα.
Πηγή: ΕΞΠΡΕΣ

Home
/
Print
/
Site Map
/
Επικοινωνία
Εχουμε αυτό που είμαστε. . . (Κ. Βέρρος)
( 30.06.2007 )

Παλαιότερα άρθρα


Θύματα, ήρωες, ευσυνείδητοι και οι άλλοι (Κ. Βέρρος)

Εθνική τραγωδία και σκύλευση θυμάτων (Κ. Βέρρος)

Πολιτικές, προεκλογικές ¨ομορφιές¨ (Κ. Βέρρος)

Είναι και είμαστε αδιόρθωτοι. . . (Κ. Βέρρος)

Προεκλογικός λόγος και επιχειρήματα (Κ. Βέρρος)

Εκλογές για αυτοδύναμη κυβέρνηση (Κ. Βέρρος)

Ομηροι αγκυλώσεων και κρατισμού (Κ. Βέρρος)

Γιατί τώρα οι παροχές;; (Κ. Βέρρος)

Παλαιότερα άρθραΑποτελέσματα

ΔημοσκοπήσειςΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ