Μαζικά τεστ για Covid-19 στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας

Read Time:1 Minute, 28 Second


Με γνώμονα τη θωράκιση και την απόλυτη διαφύλαξη της υγείας των περιθαλπόμενων και των εργαζόμενών του, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με πρωτοβουλία της προέδρου του κας Βίκης Νάκου, προχώρησε σε μαζικά τεστ για Covid-19 στο σύνολο του προσωπικού του.

Τα τεστ αυτά θα επαναλαμβάνονται ανά 15 ημέρες σε όλο το προσωπικό των παραρτημάτων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας.

Σε μία πραγματικά κρίσιμη περίοδο για την εξέλιξη της πανδημίας στη Θεσσαλονίκη και σε όλη τη χώρα, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, σχεδίασε και υλοποίησε εκτεταμένους ελέγχους για Covid-19, προκειμένου να εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή προστασία για τους περιθαλπόμενούς του.

Τα τεστ πραγματοποιήθηκαν στις δομές του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας στη Θεσσαλονίκη και ειδικότερα στον «Άγιο Παντελεήμονα» και στο παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία «Ινστιτούτο Αναπτυξιακής Αποκατάστασης».

Το πρώην Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων «Ο Άγιος Παντελεήμονας» αποτελεί τη μεγαλύτερη δομή του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και παράλληλα είναι και το μεγαλύτερο θεραπευτήριο για χρόνιες παθήσεις στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ενθαρρυντικό είναι ότι όλα τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι 200 και πλέον εργαζόμενοί του ήταν αρνητικά, γεγονός που αποδεικνύει τον υψηλό βαθμό υπευθυνότητας και ετοιμότητας της διοίκησης και του προσωπικού του.

Μέριμνα της διοίκησης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας σε αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες είναι ο άνθρωπος και η κοινωνία. Με ομοψυχία και την ακατάπαυστη προσφορά που διαχρονικά κάνει η Κοινωνική Πρόνοια στην Ελλάδα, σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση δίνουμε τη μάχη όλοι μαζί με ενότητα, πειθαρχία και κυρίως αγάπη, ώστε μετά το τέλος αυτής της πολύ μεγάλης περιπέτειας να σταθούμε όρθιοι, δυνατοί και νικητές. Ασπίδα όλων μας ας γίνει η προσωπική ευθύνη και συνείδηση για την ευλαβική τήρηση όλων των μέτρων προστασίας κατά της Covid-19.

 

Source link

About Post Author

Γρηγόρης Αναξιώτης

Blogger, vlogger και φοιτητής φιλοσοφικής.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *