Ενυπόγραφα

( 30.08.2007 10:51 )
ΒΛΕΠΩ στα κανάλια το αλαλούμ αλά ελληνικά που γίνεται με την καταβολή των πρώτων αποζημιώσεων στα θύματα των πυρκαγιών. Τους πραγματικούς δικαιούχους να στήνονται στην ουρά μαζύ με διεφθαρμένους απατεώνες και λαμόγια που βρήκαν την ευκαιρία, μια και δεν γίνεται άμεσος έλεγχος, να κάνουν τη μπάζα τους γιατί έτσι θέλουν, μαζύ με κομματικούς εγκάθετους που τεχνηέντως δημιουργούν ένταση φωνασκώντας για ασυδοσία και απουσία του κράτους, μαζύ με δημάρχους και άλλους πολιτικούς παράγοντες που προσπαθούν να εκμεταλλευθούν καταστάσεις εμφανιζόμενοι στο γυαλί και λέγοντας πως αυτοί θα τα έκαναν καλύτερα, αλλά δεν βάζουν ένα χεράκι να βοηθήσουν τα πράγματα.


Συνέχεια…
| Ενυπόγραφα( 29.08.2007 09:49 )
ΩΧΡΙΟΥΝ τα λόγια μπροστά στην πρωτοφανή πολύνεκρη τραγωδία που ζούμε τις τελευταίες έξι ημέρες. Εξηνταπέντε συνάνθρωποί μας θύματα στον βωμό του πύρινου ολέθρου, τεράστιες καταστροφές περιουσιών και έργων μιας ολόκληρης ζωής, ανυπολόγιστη και σχεδόν αναντικατάστατη ζημία στο οικοσύστημα, ένα δυσβάστακτο οικονομικό βάρος για την χώρα και συνεπώς για όλους μας που ανέρχεται στο 0,7% του ΑΕΠ περίπου, ήτοι σε 3 με 4 δισεκατομμύρια ευρώ.


Συνέχεια…
| Ενυπόγραφα( 23.08.2007 10:57 )
ΕΙΔΑΤΕ πώς αλλάζουν οι καιροί, αλλά και πόσο εύκολα αλλάζουν. . . ρούχα ορισμένοι;; Αδέκαστο ανέβαζε τον Ζορμπά η ΝΔ, γαλάζιο δικαστή τον κατέβαζε το ΠΑΣΟΚ. Οταν ήταν Γενικός Γραμματέας Εξοπλισμών. Τώρα, που έγραψε αυτή την έκθεση για το ομόλογο του ΤΕΑΔΥ, αδέκαστο τον ανεβάζει το ΠΑΣΟΚ, ύποπτο τον κατεβάζει η ΝΔ.


Συνέχεια…
| Ενυπόγραφα( 22.08.2007 09:59 )
ΜΠΗΚΑΜΕ για τα καλά στην προεκλογική περίοδο και, όπως ήταν αναμενόμενο, δυστυχώς δεν ακούμε τίποτε καινούργιο από τα διάφορα κόμματα, είτε τα λεγόμενα ¨εξουσίας¨, είτε τα ¨μικρά¨. Απογοητεύεται όποιος προσπαθεί να ανακαλύψει νέες ιδέες, νέες προτάσεις και θέσεις. Οι περισσότεροι πολιτικοί μας, εμφορούνται, όπως και οι απλοί πολίτες, από την περίεργη ελληνική νοοτροπία και πολιτική κουλτούρα, που πιστεύει πως τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται αλλά υπάρχει πάντοτε κάποια κομπίνα, κάποια συνωμοσία, κάποιο ψέμμα από πίσω.


Συνέχεια…
| Ενυπόγραφα( 18.08.2007 14:07 )
ΑΚΟΥΣΑ τον έναν, άκουσα και τον άλλον. Χωρίς πρακατάληψη μπορώ να πω ότι ο πρώτος έχει συγκεκριμένο στόχο που θέλει να πετύχει, ενώ ο δεύτερος δεν μπόρεσε ακόμη να με πείσει με τη γενικόλογη τοποθέτησή του πως μια νέα ημέρα θα ξημερώσει στις 17 Σεπτεμβρίου, μια νέα αλλαγή με το ΠΑΣΟΚ θα ξεκινήσει.


Συνέχεια…
| Ενυπόγραφα
  | < 1 >  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11-17  Next >>