Πολιτική

( 04.05.2007 16:46 )
Στη Σαντορίνη βρίσκεται ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας καθηγητής κ. Ιωάννης Τζωάννος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο Ηλία Σιωνίδη, προκειμένου να επιθεωρήσει την πρόοδο και τον απολογισμό των εργασιών απορρύπανσης και τις αναληφθείσες ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη και που πρόκειται να πραγματοποιηθούν.


Συνέχεια…
| Πολιτική( 04.05.2007 09:58 )
«Οι πολίτες είδαν, έμαθαν, ξέρουν και γνωρίζουν ότι δεν είμαστε όλοι το ίδιο», τόνισε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργο Παπανδρέου, τον οποίο επέκρινε για τη στάση του ιδίου και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, τόσο στα φαινόμενα διαφθοράς, όσο, κυρίως, για την έκδοση «ανομολόγητων» ομολόγων, αλλά και την εκμετάλλευση των Ταμείων από την εταιρία «Ακρόπολις Χρηματιστηριακή» επί κυβέρνησης Σημίτη.


Συνέχεια…
| Πολιτική( 20.04.2007 10:26 )
Συνεργασία με τους υπουργούς Οικονομίας Γιώργο Αλογοσκούφη και Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου, είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Ο υπουργός ανακοίνωσε ότι ξεκινά η υλοποίηση του προγράμματος «Δες το Ψηφιακά», το οποίο απευθύνεται σε φοιτητές και σπουδαστές.


Συνέχεια…
| Πολιτική( 18.04.2007 19:19 )
Το θέμα της προστασίας του θαλασσίου περιβάλλοντος της νήσου Θήρας, από το ναυάγιο του Κ/Ζ Sea Diamond, συζητήθηκε σήμερα σε ευρεία σύσκεψη στο νέο κτίριο του ΥΕΝ, υπό τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Μανώλη Κ Κεφαλογιάννη.


Συνέχεια…
| Πολιτική( 13.04.2007 17:07 )
Μετά από την απόφασή της για τη σφράγιση του ξενοδοχείου Corkyra Beach, στην Κέρκυρα – από το οποίο είχε ήδη αφαιρεθεί η άδεια λειτουργίας, λόγω του τραγικού δυστυχήματος – η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά επικοινώνησε με τον υφυπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Γεράσιμο Γιακουμάτο.


Συνέχεια…
| Πολιτική( 03.04.2007 11:35 )
Στο «μικροσκόπιο» της Βουλής μπαίνουν οι Ανεξάρτητες Αρχές (Α.Α.), με τη δημιουργία μιας ειδικής επιτροπής στο πλαίσιο της λειτουργίας του Κανονισμού του Σώματος, που θα μπορεί να διενεργεί επιτόπιους ελέγχους! Η πρόεδρος της Βουλής Α. Ψαρούδα – Μπενάκη μιλώντας στο Νομικό Συμπόσιο που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής για τη λειτουργία των Α.Α. στη σύγχρονη δημοκρατία, αποκάλυψε πως στις προθέσεις της είναι να εισηγηθεί την αλλαγή του κοινοβουλευτικού ελέγχου των Ανεξάρτητων Αρχών.


Συνέχεια…
| Πολιτική( 29.03.2007 09:55 )
Στήριξη στον υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Σάββα Τσιτουρίδη προσέφερε ο κ. Γ. Αλογοσκούφης, με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομίας για το θέμα των ομολόγων.


Συνέχεια…
| Πολιτική( 27.03.2007 16:02 )
Στη δίνη της σκανδαλολογίας εξακολουθεί να κινείται η κυβέρνηση αν και μέχρι τώρα οι έρευνες δεν έχουν αγγίξει πρόσωπο που να έχει θέση πολιτικής ευθύνης για τις προμήθειες που φαίνεται ότι ξεπλένονταν μέσα από δαιδαλώδεις διαδικασίες και κινήσεις λογαριασμών.


Συνέχεια…
| Πολιτική
  | < 1 >  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11-20  21-30  31-40  Next >>